Rengøring af det lille hus

Et stykke tid siden, jeg adspurgte mine læsere og spurgte, hvad deres rengøring conundrums var. Jeg modtog en udgydelse af spørgsmål om en lang række emner og har nydt at tackle disse spørgsmål i tidligere hvad er den bedste? Indlæg. I dag er jeg tager på et emne, som mange af jer har problemer med: TOILET CARE.
Sådan Clean et toilet

Første ting først, lad os tale om hvordan man kan rense et toilet ordentligt. Det er den proces, jeg følger, og jeg tror, ​​det er den bedste måde at effektivt rense et toilet:

Spray grundigt med din favorit badeværelse renere (jeg bruger opskriften nedenfor, eller denne). Spray toppen, tilbage, håndtaget, og sædet, under sædet, basen, stort set hver eneste del af toilettet.
Lad renere sidde i 10 minutter for at rengøre og desinficere overflader.
Start øverst og tørre ned til bunden af ​​toilettet. Brug en frisk klud eller køkkenrulle for hvert toilet og ikke bruge denne klud på andre overflader.

Toiletkumme Ringe

En af de mest almindelige badeværelse rengøring spørgsmål, jeg modtager, er i forhold til den irriterende ring, der har tendens til at udvikle sig i toiletkummer. Toilet bowl ringe er resultatet af hårdt vand og mineralske aflejringer, der udvikler fra stillestående vand i skålen. Ingen mængde af skrubbe, skrappe kemiske rengøringsmidler eller blegemiddel vil helt fjerne denne oprustning. Løsningen på dette er temmelig uventet for de fleste: pimpsten. Pimpsten er en naturlig vulkansk sten, der gør en overlegen job at fjerne overflade pletter i toiletkummer uden at ridse overfladen. Heldigvis er det nemt at finde en, der har et håndtag, så du ikke behøver at holde din hånd i toiletkummen for at få arbejdet gjort. Du skal blot gnide pimpsten omkring det indre af dit toiletkummen hvor ringen er, og det er det! Det kunne ikke være meget nemmere. Den Pumie er en pimpsten specielt designet til at rense dine toilet ringe og pletter. Du kan bruge en hvilken som helst pimpsten, men jeg kan lide, at dette ene har et håndtag og er designet specielt til toilet rengøring.
Rest Omkring Toilet

For dem af jer med små drenge (eller store drenge) disse tips er for dig. Lad os se det i øjnene en masse drenge har svært ved at sigte og ramme skålen, når de går på toilettet. Resultatet er ikke kønt, og det virker som om, uanset hvor hårdt du kan tørre og vask, en tendens der at være en resterende lugt, der er efterladt. En masse af jer har bedt om min anbefaling om, hvordan at fjerne denne irriterende situation og duft, og jeg er glad for at give mine første hånd anbefalinger.

Først og fremmest, så irriterende som det kan være, gør dit bedste for at tørre op drypper og dråber hellere før end senere. Det tager ikke lang tid for flise injektionsmørtel at få gennemsyret og det gør det sværere at fjerne lugt. Afhængigt af alder af dine børn, kan dette være en opgave for dem at blive trænet i (med god håndvask efter, selvfølgelig!). Jeg kan lide at bruge min lavendel og citron Badeværelse Desinficering Spray i badeværelset. Ikke alene lugt store med tilsætning af æteriske olier, men det er sikkert og fungerer godt på at slippe af med alle disse badeværelser bakterier og bakterier.

Saml dine enkle ingredienser (denne opskrift kan let skæres i halve, hvis du ikke ønsker at blande en hel batch).
Lavendel og citron Badeværelse Desinficering Spray:

1/2 kop hvid eddike
1/2 kop vodka (fremragende kim-drab egenskaber)
10 dråber lavendel æterisk olie
10 dråber citron æterisk olie
1 1/2 kopper vand (destilleret eller kogt og afkølet)

Jeg finder, at bruge en tragt gør det virkelig nemt at hælde ingredienserne direkte i en sprayflaske. Alternativt kan du bruge et målebæger eller beholder med en tud med gode resultater også.

Vær opmærksom på denne ekstra skridt, før du begynder, da denne tilføjelse er spil-changer for duft fjernelse. Spray omkring din toilet basen liberalt og drys bagepulver på toppen. Du vil gerne, at det er en tyk, pasta konsistens. Lad det sidde i ca. 10 minutter for at dræbe alle disse bakterier. På dette tidspunkt kan du bruge din ønskede værktøj valg til at skrubbe lidt, hvis du vil virkelig komme på det, eller du kan blot tørre det op med en fugtig klud, indtil ingen rester tilbage.
Min Toilet Seat spil Changer

Med to små drenge, har jeg haft min rimelig andel af øjeblikke af at blive virkelig indtjente af al den rest, som er omkring toiletsædet, skruer og hængsler. Dette område er virkelig svært at rense godt. Jeg har for nylig opdaget og købt toiletsæde for 2 af vores badeværelser og det er en af ​​mine foretrukne fund. I stedet for at skulle rense omkring hængslerne og skruer, toiletsædet faktisk løfter op, så du nemt kan tørre omkring hængsler og skruer. Det er også langsomt lukker for at forhindre finger klemme og smække. (Bemærk, at du har brug for at kontrollere størrelsen på dit toilet, inden de køber et toiletsæde.)