Måder dine børn kan hjælpe med rengøringen

Med udbruddet af sommeren og i slutningen af ​​skoleåret, er det ikke længe, ​​før både mødre og børn tørster lidt rutine og orden. En løsere sommer tidsplan bringer både frihed og lidt ekstra kaos som messer tendens til at ophobe lidt hurtigere og er lidt mere udbredt i hele huset.

For at hjælpe opveje det uundgåelige, jeg gerne have mine børn hjælper rent, når og hvor det er muligt. Selv små kan lære at hjælpe med enkle opgaver, der hjælper til at indgyde en følelse af ansvar og stolthed. Ældre børn gavn af rutine og forventninger til at hjælpe home run glat som godt.

Uanset om du vælger at bruge disse rum-by-rum rengøring bud gøremål eller som incitamenter er op til dig. Disse er nogle af de rengøringsopgaver, der har været nyttigt og realistisk i mit hjem, som jeg håber vil inspirere dig til at bruge dem som et springbræt til din familie.
Soveværelser

Foretag seng. Jeg bruger en monteret ark på børnenes senge parret med en vaskbar dyne eller dyne. Det gør det lettere for børn at blot trække op låget og sætte puden på toppen.
Hjælpe med at sætte væk rent tøj, som de er i stand til. Start med at sætte væk sokker og gå videre til andre emner som børn bliver ældre.
Put beskidt tøj i vasketøjskurv.
Sæt legetøj væk. Vi forsøger at bruge den regel, at før et nyt legetøj eller aktivitet er taget ud den uudnyttede man skal sættes væk. Vi gør flere fejer dagen og tjekke dem, før en særlig aktivitet (skærm tid, snack tid, ven tid).

Badeværelser

Tør tæller ned. En fugtig og vredet ud mikrofiber klud med vand fungerer perfekt til oprydning små stænk og spild. Ingen skrappe rengøringsmidler nødvendige.
Ren spejl. En knap fugtig mikrofiberklud er fantastisk til denne opgave.
Patroner tom toiletpapir og væv kasser.
Saml skrald.
Tørre ned sokler og omkring omkredsen af ​​badeværelse med vaskeklude.

Living Områder

Tør sokler med vaskeklude.
Tør lyskontakter og dørhåndtag.
Saml legetøj. Kontroller under sofaen og møbler til vildfarne legetøj og odds og ender.

Køkken

Hjælp losse opvaskemaskinen. Yngre børn kan hjælpe sortere sølvtøj og ældre børn kan lægge væk brække, tallerkener og glas.
Dække bord.
Klare plader på bordet, hvilket bringer retter at synke.
Små kan lære at bruge en lille fejebakke og kost til at samle op krummer og andre små odds og ender, samt tømning det til skraldet.
En håndholdt støvsuger fungerer også godt for børn at hjælpe med støvsugning op krummer, små stumper og køkkengulvet vragrester.
Tør bordet.
Hjælp tomme papirkurven og sortere genanvendeligt.

Vaskeri

Hjælp sortere efter farve (hvide, Brights og darks).
Sorter og par op sokker.
Hjælp med at gøre kampe med pyjamas og outfits.
Lægge tøj på bøjler.
Saml skrald i vaskerum. Jeg har en lille papirkurven kurv i vaskerum for fnug, tags osv, at børnene tager sig af tømning når du bliver spurgt.

Kæledyr

Tag dig af vand og mad til kæledyr. Min ældste startede denne rutine omkring 5 år gammel.
Hjælp med børstning og badning.
Saml PET legetøj i slutningen af ​​dagen for at gemme i kurven eller container.

Mine favorit måder at få hjælp i en fart

Indstil en timer til 5 eller 10 minutter og arbejde for at rense et helt område eller besvær stedet.
Akkord diagrammer fungerer godt i vores hus for at sikre, at børnene har en visuel påmindelse om at tjekke ud dagligt.
Brug fuldførte opgaver som belønning: når din clean room er ryddet op, kan du gå spille med dine venner, tage noget andet ud, har skærmen tid, etc.
Lad børnene hjælpe med at opbygge en opgave diagram eller ansvar diagram. Tager ejerskab i skabelsen af ​​de opgaver, vil sikre en bedre succesrate!