Husholdnings egenskaber du skal kunne

Holde hus er ikke instinktiv for de fleste mennesker, er det en indlært adfærd og vaner, der skal gentages (hele tiden, desværre) at være effektiv. Her er 4 mest stillede spørgsmål besvaret i ægte bossy-bukser mode. Prøv mine teknikker og se, hvad du synes! Forhåbentlig mine metoder er tidsbesparende og effektiv for dine homekeeping bestræbelser. Hold øje med flere indlæg i denne serie. Glad homekeeping!
Den rigtige måde at Vacuum

Brug de fem følgende tip for at støvsuge dit tæppe grundigt.

Brug sprække vedhæftet fil på din vakuum først. Vakuum alle kanter før tæppet.
Vakuum vandret først.
Vakuum lodret næste. Ved støvsugning gulvet i modsatte retninger, vil du sikre, at tæppet løftes og snavs, hår og skæl fjernes effektivt.
Vakuum begynder i hjørnet længst væk fra døren og vakuum din vej ud af lokalet. Dette vil efterlade dig med disse tilfredsstillende vakuum linier.
Brug et tæppe neutralizer hvis dit tæppe er behov for en lille freshening. Prøv min favorit hjemmelavet opskrift nedenfor. Jeg elsker, at det er fri for kunstige dufte. Du kan også sætte en dråbe eller to af æterisk olie på et stykke vat og sætte det i din vakuum s dunk eller pose at friske luften, som du vakuum.

Tæppe freshener

2 kopper bagepulver
10-20 dråber æterisk olie
beholder med en shaker top

Mix, sat i beholder med en shaker toppen. Drys på gulvtæppet, og lad sidde i 15 minutter til at absorbere lugte og vakuum op.
Den rigtige måde at Vask Puder
I betragtning af, hvor meget tid og brug puder får, er det nogle gange ikke forekommer til folk at vaske dem. Der er ingen grund til at smide dem eller håndtere clumpy, lumpy puder længere bare vaske dem! Denne metode virker fint på fjer eller syntetiske puder, men passe med dine skum puder. Du kan vaske skum puder, men ikke tørre dem som varmen vil få dem til at falde fra hinanden og smelte. Glem ikke om dine pyntepuder!

Fjern pudebetræk og pude beskytter. Hvis du ikke bruger pude beskyttere på dine puder, jeg varmt anbefale at få dem. De holder overflade pletter og utilsigtede udslip fra at nå din pude.
Indstil din vaskemaskine til en blid, varm vask. Sørg for, at det er på den største kapacitet indstilling samt. Jeg kan lide at vaske to puder på et tidspunkt for at holde belastningen afbalanceret, men ikke mere end tre at sikre, at de får så rene som muligt. Brug en mild detergent samt. Efter vaskemaskinen har afsluttet cyklus, jeg kan lide at gøre en hurtig skylning for at få alle de vaskemiddel ud samt anden centrifugering til at fjerne så meget fugt som muligt.
Nøglen til at holde dine puder i perfekt stand er at undgå høj varme, når tørring. Hvis dine puder er skum, vil du ønsker at undgå tørretumbler og line tør. Hvis dine puder er syntetiske, kan du tørre på en lav til medium varme. Ned eller dunpuder brug for mindre varme, så brug din lav eller luft indstilling. Jeg gerne tørretumbleren efter ca. 30 minutter for at kontrollere puder og sørg for de er ikke bosætte sig i til hjørnet af tørretumbleren. Sætte en tennisbold i en sok, hvis du ønsker lidt ekstra bankes af fibrene.

Den rigtige måde at gøre vaskeri
Opgaven med at gøre vasketøjet ikke er en favorit for de fleste. Med den tid, en belastning af vasketøj er omhyggeligt foldet og lagt væk, bunken synes at formere inden længe. Gennemføre disse fem tips til at hjælpe med at gøre vasketøj lidt mindre kedelig og hurtigere.

Overbelast ikke din vaskemaskine. Selv om det er fristende at forsøge at presse de ekstra poster i, vil dit tøj ikke få så ren og du vil ende med at sætte ekstra slitage i din vaskemaskine og tørretumbler.
Brug det anbefalede mængde vaskemiddel. Tilføje ekstra vil ikke gøre dit tøj nogen renere og vil kun tilføje ekstra rest, der forårsager dit tøj til at se dingier.
Udnyt det kolde vand funktion på din vaskemaskine. Du kan trygt blande dine lyse og mørke belastninger, når du vasker og skyl med koldt vand. Jeg anbefaler at vaske nye Brights med Brights i mindst tre gange for at forhindre blødning. Jeg vasker lagner og håndklæder hver på lørdage og med varmt vand og rengøringssletning cyklus. Jeg typisk vasker børn tøj som en belastning blandet op hvide og farver på kolde og min mand og min tøj separat og som to belastninger hver én for darks og en for hvide.
Bare sige nej til skyllemiddel! Skyllemiddel faktisk frakker enkelte fibre og efterlader en rest, der forårsager tøj og tekstiler at ikke få så rene. Prøv at bruge eddike i stedet for skyllemiddel at fnug op disse håndklæder og tøj, mens desodorisering på samme tid.
Der er ingen magisk tidsplan eller formel til at løse vaskeri spørgsmål. Min præference er at gennemføre mindst én belastning af vasketøj en dag, fra vask til at lægge væk for at forhindre en bunke-up. Det er langt mindre overvældende end stirrede ned seks vasketøjskurve i weekenden.

Den rigtige måde at rense din madras
Rengøring din madras er en opgave, som mange glemmer at gøre eller sætte til side til en anden dag. I betragtning af, hvor meget tid vi bruger på at sove, er det vigtigt at tage sig af, og rense din madras for at udvide dets levetid og holde den frisk og ren.

Roter din madras to gange om året for at holde materialet godt fordelt og være med til at bære jævnt. Topmadrasser kan drejes 180 grader, mens standard madrasser kan vendes og drejes.
Brug en kvalitet, vandtæt rullemadras. Ikke blot vil dette beskytte dine madrasser fra pletter og spild, men det vil også hjælpe afskrække husstøvmider og skæl. Vask dit rullemadras på en regelmæssig basis.
Vakuum dit madras på en regelmæssig basis. Brug sprækkemundstykket og støvsuge hele overfladen af ​​din madras, der tager sig at komme ind i hver sprække. Gør dette vil sikre, at du slippe din madras af overflade støvmider, snavs og støv.
Overflader pletter bør behandles så hurtigt som muligt for at undgå permanente skader. Brug en ren, tør håndklæde til at fjerne så meget af pletten som muligt. Følge dette op med at bruge lidt opvaskemiddel eller flydende sæbe og forsigtigt skamplet resterende rest. Pas på ikke at bruge for meget væske som du ikke ønsker det at nå skum eller indre lag af din madras. Hvis du har en stor eller stædig plet, kan du bruge polstring rengøring værktøj på dit tæppe renere. Dup op ekstra fugt med et tørt håndklæde og bruge en fan, hvis nødvendigt for at fremskynde tørringen.
Madras med behov for en lille freshening? Bland 1/4 kop bagepulver med 2-3 dråber af din favorit æterisk olie og drys på din madras. Lad det sidde i 30 minutter, og vakuum.