Hold hjemmet rent

Hvis du er ny her, chancerne er titlen på denne blog-indlæg reeled dig i. Hvis du er en regelmæssig læser, du ved, at jeg er stor på at forenkle og strømline opgaver omkring huset. Hold læsning for nogle realistiske handling trin du kan anvende i dag for at få og holde dit hjem fri for rod.

Hvis du kan relatere til mindst et af disse erklæringer, chancerne er, kan du drage fordel af en opgave, der vil hjælpe dig og din familie holde dit hjem uden rod:

Du er altid forsøger at de-rod.
Du kæmper med for mange ting.
Du føler gnavne, når tingene er udeladt omkring huset.
Du kan ikke finde tingene hurtigt.
Du har truet med at smide ud eller give ting væk.

Klar til den hemmelige opgave, der vil ændre alt, hvad du ved om rengøring hus? Det er en lille smule overbord, men hvis du og din familie sætte det i bevægelse, vil det ændre, hvordan dit hjem ser ud, føles og funktioner.
Tag det ud, lægge det væk.

Mind blowing, ik? Ikke rigtig, men det er en simpel ting, der vil spare tid og energi hver eneste dag, når det sættes i praksis. Når du kører fra et sted til et andet eller rushing omkring, det er så meget nemmere at bare forlade denne makeup på tælleren, dette legetøj på gulvet, de retter på vasken mv Tænk på, hvor meget tid du ville spare på amager hvis vinduespudsning blev udført af en professionel, hvis tingene hvor var de tilhørte og tænke over, hvordan du ville føle, hvis dit hus følte mindre rodet og rodet

START HER:

Værst tænkelige scenarie | Hvis dit hjem er rodet og kræver nogle opmærksomhed med det samme, grab tre skraldeposer og indlæse dem op med ting at donere eller kaste. Stadig rodet? Gentag, indtil du kan se gulvet og du føler dig mindre overvældet med den nuværende situation.
Bedste fald | Hvis du blot har et par spredte ting, der skal lægge væk, løbe rundt og samle dem op i en lille vasketøjskurv og sætte dem i deres rette steder. Hverve hjælp fra andre medlemmer af din familie og få det gjort i en fart.
Midt imellem | Snup en affaldssæk og fylde det op med ting at kaste eller donere. Fyld en lille vasketøjskurv med ting, der skal være flyttet og lægge dem væk.

VEDLIGEHOLDELSE:

TAGER DET UD, lægge det væk | Put denne enkle sætning i praksis. Tænk over det selv hele dagen og virkelig forsøge at sætte ting væk, når du tager dem ud, eller bringe dem ind i huset. Lær dine børn, hvordan at sætte dette i praksis, samt ved at håndhæve reglen i løbet af dagen. Det er utroligt, hvad en forskel det vil gøre!
Clutter | Pas godt på det dagligt. Hver eneste dag i ugen tager et par minutter til at sætte ting væk. For børn, en natlig hurtig oprydning er nyttigt for at sætte den vane i praksis. Hvis du bemærker på min rengøring rutine, vises rod dagligt. Det er fordi det skal behandles på daglig basis.
MAIL | Mail og papir har en måde at gange, hvis de ikke behandles rutinemæssigt. Når du sætter posten i, proces det. Når børnene bringe hjem papirer, behandle dem. Lad ikke papiret hober sig op, eller det vil tage over dine tællere og køkkenbord.