Få organiseret dine skuffer

Speed ​​organisering er mest succesfulde, når du har et rum, der har desperat brug for en lille organisation, og du kun har et par minutter til at få det i orden. Alt du behøver er femten til tredive minutter og motivation. Hvis du har et helt rum eller et skab til at tackle, kan du stadig følge disse trin, men du måske brug for lidt mere end 15 minutter.

Her er, hvad du har brug for at organisere ethvert rum i minutter:

affaldssæk (for ting, du ønsker at kaste)
rengøringsklud
universalrengøringsmiddel
3 beholdere til at sortere elementer i (beholde, flytte, donere)

Grib dine leverancer og komme i gang! Du kan bruge vasketøjskurve eller andre tom beholder til at sortere dine emner i. Det gode ved denne proces er, at du er helt tømme din uorganiseret område og starter fra bunden. For mig, det er den eneste måde helt at organisere et mellemrum.

Helt tom rummet. Hvis det er en skuffe eller et skab tømme det hele ud på gulvet eller et bord i nærheden. Må ikke blive distraheret med hvad du netop gravet fra din uorganiseret rummet. Ophold på opgaven og gå videre til næste trin.
SPRAY og tør området rent. Hvis du kommer til at tage tid til at organisere et rum er det værd at rense overfladerne ud på samme tid.
SORT. Hurtigt sortere alle elementerne i fire bunker kaste, holde, flytte, donere. Brug din affaldssæk for lodtrækningen poster, holde er for de elementer, der vil bo i din snart-til-være organiseret rum, flytte er noget, du stadig ønsker, men ikke hører til her, og donere er emner, som du don t vil, men en anden kan bruge. Holde en donere kurv eller pose i dit hus er en stor organisere tip når kurven er fyldt op, tage en tur til din lokale donation butik.
Lægge væk KEEP PILE. Nu hvor du har sorteret gennem din uorganiseret plads, er det tid til at sætte holde bunken tilbage i rummet. Før du begynder at sætte alt tilbage, tage et minut til at re-sortere de elementer og sætte dem i grupper. Antallet en regel at en organiseret hjem (efter min mening) er at sætte ligesom poster med lignende poster. Blyanter gå i blyant boks, magasiner går i magasinet kurven, gå bøger på boghylden, gafler gå med gafler osv Holde dine emner er grupperet eliminerer søgning hvilket sparer tid og penge, når du kører en husstand.
INDEHOLDER. Når du har organiseret dit rum, skal du måske en container eller to at Hestefold dine tidligere uorganiserede elementer. Hvis det er tilfældet, skal du søge dit hus for noget, du kan bruge til at organisere din plads. Hvis du kommer op tomhændet, sætte det på din liste til næste gang, du er ude.