Få børnene til at gøre rent

Med sommeren over os, struktur og rutiner ændres. I vores hus, børnene er ansvarlige i en tidlig alder (jeg starte med simple opgaver ved 2 år) for opgaver og gøremål omkring huset. Det er nyttigt for mig, lærer ansvar, og holder nagende væk. Med min rengøring rutine jeg laver en lille smule rengøring hver dag, og jeg integrerer det i børnenes dage så godt. Vi alle gøre en lille smule hver dag, og det er virkelig bare et par minutter at gennemføre et par simple opgaver. Jeg har et par taktik, jeg benytter med mine børn (9, 7 og 3) og i dag jeg deler en af ​​mine favoritter holde øje med mere til at komme igennem måneden.

Jeg har fundet, at holde en lille rengøring caddie i mudderet plads til børnene til brug er nyttigt. Jeg holder det fyldt med børnevenlige forsyninger, så vi kan rense sammen og lære lidt samtidig. Her er de mest anvendte, og kæmpede i leverancer i børnenes rengøring caddie.

Ønsker du at lære dine børn, hvordan man kan hjælpe omkring huset med daglige opgaver og gøremål? Gør det nemt og sjovt for dem at hjælpe! Hold opgaverne enkle og alderssvarende til dit hus. Denne rengøring caddie kan bruges dagligt eller ugentligt, afhængigt af, hvad der virker for din familie og tidsplan.
Brug for nogle ideer til hvad børn kan gøre for at hjælpe omkring huset? Her er et par ideer til at få dig i gang:

rede senge
fold og lægge væk tøj
støv
tørre fodlister, dørhåndtag, lyskontakter (vaskeklude er fantastisk til dette!)
støv overflader
tørre vinduer og spejle
tegne skrald
tørre tællere
Tør køkkenbordet
feje ind under køkkenbordet
rydde op soveværelse
Tør badeværelse tæller og håndvask
feje / vakuum gulve

(Selvfølgelig, du kender dine børn, og vide, hvad de kan / ikke kan gøre på denne liste, dette er blot et forslag og udgangspunkt. Brug venligst sørge for at give ikke-giftige rengøringsmidler eller vand i en sprayflaske for dine børn.)

Børne RENGØRING UDVALG FORSLAG:

microfiber og / eller rengøringsklude
svamp
vaskeklude fantastisk til fodlister og dørhåndtag
lille afstøvning wand Target har de hvide
hånd vakuum jeg tænder min pind / gulv vakuum til en hånd vakuum til børnene
mini gyvel med støv pan
vand eller ugiftigt renere i en sprayflaske (holde læsning for min foretrukne DIY opskrift)
lille rengøring caddie den ene afbilledet er fra Target det er en sølvtøj caddie

Vil du gøre en Kid-Safe Cleaning Spray, der virker og er sikkert for dine børn at bruge? Prøv denne enkle blanding:

1 kop vand
1/4 kop hvid eddike
20 dråber æteriske olier Mine børn favorit mix er 10 dråber citron og 10 dråber orange.

Hæld i en sprayflaske med tragt. Vedhæft spray top, ryst til at kombinere og bruge som du ville enhver universalrengøringsmiddel. (Må ikke bruges på granit og marmor, syren i eddike vil ætse overfladen.)